21 Haziran 2016 Salı

Halbes Enerji ile, Çiftlik ve Çiftlik Evlerinizde Enerji Maliyetlerinden Kurtulun



Halbes Rüzgar Türbinleri ile tarım ve hayvancılık çiftliklerinizde, çiftlik ve bağ evlerinizde enerji maliyetlerinizde ciddi miktarlarda tasarruf etmenize olanak sağlar. Sizlerde bu tip bir tasarruf yapmak ve Halbes Enerji'nin Rüzgar Türbinlerinden uygun maliyetlere ve kaliteli çözümlere sahip olmak istiyorsanız, aşağıdaki iletişim bilgimizin yer aldığı numaralardan, e-mail adreslerinden bize ulaşın.
Halbes bir şirket politikası haline getirdiği yeşil çiftlikler ve yeşil kazançlar kapsamında üretimini şekillendirmektedir. Bu amaç doğrultusunda, üretimini gerçekleştirdiği rüzgar türbinlerinde ihtiyaca dönük çözümler sunmaktadır. Dünya'nın en verimli kanat profiline sahip olan, yüzde 100 yerli rüzgar türbinlerimiz, benzerlerinden yüzde 43 daha verimli olduğu için, düşük rüzgar hızlarında hiçbir rüzgar türbinin sunamadığı karlılığı sunmaktadır.
Anadolu'nun her bölgesinde rüzgar gücünün az olduğu sanılmaktadır. Bu algı, Sivas ve Kırşehir Bölgesi'ne büyük yatırımcıların rüzgar türbini yatırımlarını yapmasıyla aşıldı. Aşıldı ancak hala işletmelerin kendi enerji ihtiyaçlarını giderebilmeleri gibi bir amaçları bulunmuyor. Firmamız sağladığı kredi avantajları ile elektrik faturası öder gibi rüzgar türbini sahibi olmanızı sağlıyor ve uzun vadede sizleri elektrik faturanızın azalacağı hatta hiç faturanın olmayacağı tahattünü veriyor.
Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde tarım ve hayvancılık işletmelerinin ciddi bir elektrik yükü altında olduğunu biliyoruz. Enerjisini yüzde 75 oranında ithal eden bir ülke olarak, Balıkesirden Kars'a, Sinop'tan Hatay'a, Edirne'den Hakkari'ye kadar, sizler enerjide dışarıya bağımlı olmayın. Türkiye'nin büyük bir potansiyeli var, bu potansiyeli keşfetmek için cesur olun.
Firmamız üretimini, montajını gerçekleştirdiği her rüzgar türbinin 2 yıl garantisini sağlamaktadır. 5 yıl garanti imkanlarımız ve ürünlerimiz hakkında size en uygun doğru çözümün tespit edilmesi için bizimle iletişime geçin.

Doğanın Dostu, Enerji&Tarım&Hayvancılık

0312 865 10 12 - 13
0533 142 21 01

Rüzgar Türbini nedir?
Rüzgar Türbini Fiyatları Ne Kadar?
Yenilenebilir Enerji?
Yenilenebilir Enerjiden Faydalanma Yolları Nedir?
TKDK Hibeleri hakkında detaylı bilgi al.
Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) hibe programları ve yenilenebilir enerji projeleri danışmanlık hizmetleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Katkıda bulunanlar

Bize Ulaşın

Ad

E-posta *

Mesaj *