20 Haziran 2016 Pazartesi

Yeni Nesil Yatay Eksenli Rüzgar Türbini,



Yeni nesil rüzgar türbini 'yatay eksenli rüzgar türbinleri'

Halbes yatay eksenli rüzgar türbinleri ile hem yükseklik sorunu olan müşterilerine hem de çatılarında rüzgar türbini kullanmak isteyen müşterilerine çözüm önerileri getiriyor. 

Uygun bütçesi ve dinamik tasarımıyla hemen her bölgeye uygulanan Halbes Yat-500, 2m/sn’de elektrik üretimine başlıyor. Doğrudan Tahrikli Alternatörü ile benzerlerinden tamamen farklı bir çalışma prensibine sahip olan Yat-500, kullanmak istediğiniz her alanda isteklerinize cevaplar veriyor. Uygun maliyetleri ve kolay taşınabilirliği ile bir bölgeye sabit kalmadan istenilen alanda isteklere cevap verebiliyor. 

Eğer sizlerde böyle bir ürünle enerji tüketimlerinizde tasarruf etmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Öyle ki bu türbinler üst üste monte edilip maksimum kapasiteleri çoğaltılabiliyor. Ortalama tek bir türbin 0.5kW ile 1.2kW arasındaki kapasitelere göre imal edilebiliyor. İhtiyacınıza göre rüzgar türbini belirleyip, amacına uygun şekillerde kullanmanızı sağlıyoruz.

Yatay eksenli rüzgar türbinleri, çatılarda kullanıma avantajlar sağlıyor. Siz de rüzgar bu özgün tasarımı olan rüzgar türbini ile bir farklılık oluşturmak istiyorsanız;


0312 865 10 12 - 13
0533 142 21 01

Rüzgar Türbini nedir?
Rüzgar Türbini Fiyatları Ne Kadar?
Yenilenebilir Enerji?
Yenilenebilir Enerjiden Faydalanma Yolları Nedir?
TKDK Hibeleri hakkında detaylı bilgi al.
Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) hibe programları ve yenilenebilir enerji projeleri danışmanlık hizmetleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Katkıda bulunanlar

Bize Ulaşın

Ad

E-posta *

Mesaj *