23 Haziran 2016 Perşembe

Halbes Enerji, Rüzgar türbinleri üretiminde A'dan Z'ye üretimle Anahtar Teslim Çözümler Sunuyor

Halbes Enerji, yenilenebilir enerji alanında rüzgar türbinlerinde benzersiz çözümler sunuyor. Sizler de Halbes'in rüzgar türbinlerinden ve lisanssız elektrik üretimi yönetmeliğinden faydalanarak kullanmak istiyorsanız, Türkiye'nin tek seri üretim yapan firmamız ile iletişime geçin.












Halbes Rüzgar Türbinleri ve Rüzgar Türbinleri hakkında yazılar

Daha önceki yazılarımızda da bahsettiğim üzere Halbes Enerji, yerli teknoloji ile üretim yapan ilk ve tek Türk Firmasıdır. Benzer rüzgar türbinlerinin Alman Götüngen veya Amerikan NACA rüzgar kanat profillerini kullandığını göz önüne alırsak, rüzgar türbinlerinin yerli teknoloji ve patentle yaptığını söylemek yanlış olmayacaktır. 

Enerji ülkemiz için damarlarında akan kandır

Halbes Enerji olarak ülkemizin yüzde 72 enerjisini ithal ettiğini biliyoruz. Bu konuda herkesin üstüne düşen çok ciddi bir sorumluluk vardır. Halbes enerji olarak, en büyük sorumluluğumuz yerli rüzgarlarımızı yabancı kaynaklı rüzgar türbinleriyle yerli enerjiye dönüştürdüğümüz yalanından kurtulmaktır. Çünkü biliyoruz ki, Anadolu'nun rüzgarını Türkiye'nin enerjisine dönüştürürken Dünya'nın önde gelen rüzgar türbinleri üreticilerine mahkum ediliyoruz. Bugün sürekli adını duyduğumuz ve önemseden geçip gittiğimiz markaların rüzgar türbinleri alanında Türkiye'yi parsel parsel paylaştıklarını sektörün içinden olan herkes bilmektedir. 
Yıllar önce yapılan bu paylaşma ile Türkiye'nin en verimli rüzgar alanları, aracı firmalar vasıtasıyla büyük sermaye sahiplerine satılmış, bu alanda yatırım yapmalarına olanak sağlanmış; bu verimli alanlarda Türkiye'nin rüzgar haritasında gösterilmemektedir. Yıllar sonra ölçüm çalışmalarını yapan firmalar o günden itibaren ciddi bir pazar potansiyeli oluşturmuş ve bu konuda Türkiye'nin teknolojiyi üreten değil her zamanki gibi teknolojiyi tüketen olmasını istemişlerdir. 

Halbes olarak buna ne kadar karşı durabileceğimiz tabi ki bilinemiyor. Bizler işini düzgün yapan, üretimi, can güvenliğini her zaman önde tutan, ilkeli üretici bir firmayız. İşimizi rakiplerimizden en az yüzde 43 daha fazla iyi yapıyoruz. Düşük rüzgar hızlarında üreteceğimiz elektrikle ilgili yıllık yaklaşık veriler verebiliyoruz. Bunlarında sonuna kadar arkasında duruyoruz.

Lisanssız Elektrik üretimi konusunda da bilmediklerinizi yakın zamanda sizlerle paylaşacağım. Bu blog hem bir tanıtım amacı gütmektedir hem de lisanssız elektrik yönetmeliği konusunda 'kısıtlı' da olsa bir bilgi alabileceğiniz platforma olmaktadır. 

Sizlere rüzgar türbinlerinin üretimi ve anahtar teslim satış olanaklarının dışında, elektrik konusunda da ciddi danışmanlık ve bilgi hizmeti sunmaktayız. Biliyoruz ki, Türkiye'nin önünde bu konuda yol alması gereken ciddi bir mesafe var. 

Bizi takipte kalın ve destek olmayı unutmayın.

Teklif almak için: info@halbes.com
İletişim: 0312 865 10 12 - 13
0533 142 21 01


-----------
Rüzgar Türbini nedir?
Rüzgar Türbini Fiyatları Ne Kadar?
Yenilenebilir Enerji?
Yenilenebilir Enerjiden Faydalanma Yolları Nedir?
Lisanssız Elektrik Üretimi Nedir?
Lisanssız Elektrik Üretiminden Nasıl Faydalanırım?
TKDK Hibeleri hakkında detaylı bilgi al.
Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) hibe programları ve yenilenebilir enerji projeleri danışmanlık hizmetleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Katkıda bulunanlar

Bize Ulaşın

Ad

E-posta *

Mesaj *